Colegio Oficial de Geólogos
Es una institución sin finalidad lucrativa creada para la defensa y apoyo de los intereses de los Geólogos, es una corporación de Derecho Público, amparada por Ley y reconocida por el Estado, con personalidad jurídica propia y capacidad plena para el ejercicio de sus funciones y cumplimiento de sus fines.
Delegaciones
Contacto

Sopar de Nadal Colgeocat 2017

Sopar de Nadal Colgeocat 2017

Celebrat el divendres 15 de desembre.

El passat divendres 15 de desembre, COLGEOCAT va celebrar la tradicional trobada de Nadal. A les 21 h es va donar la benvinguda als assistents, amb una copa de cava al hall de l'Ayre Hotel Casp, on es va celebrar l'acte.

Xavier Cuello, Vicepresident del COLGEOCAT, va donar la benvinguda a tots els assistents, i va obrir l'acte, presentant a Cai Puigdefàbregas, Premi Carmina Virgili 2016, qui va impartir una interessant xerrada sobre 'Què ens diu la geologia de camp a Angola i Namíbia sobre la fragmentació de Gondwana i l'obertura de l'Atlàntic'.

Es va continuar amb l'entrega dels premis als alumnes de secundària guanyadors de l'11a Convocatòria dels Treballs de Recerca de Geologia i Ciències de la Terra, que el COLGEOCAT convoca anualment en el conjunt dels Instituts de Catalunya.

Seguidament es va fer entrega del premi Carmina Virgili, el guardó al geòleg de l'any 2017, al geòleg Josep Maria Mata i Perelló, com a reconeixement especial per la seva extensa i exemplar trajectòria professional, de la qual destaca, entre moltes altres coses, la seva impagable tasca de divulgació de la geologia i de la mineralogia, especialment.

A continuació Xavier Cuello va cedir la paraula al President de l'ICOG, Manuel Regueiro, i va tancar la primera part de l'acte el President del COLGEOCAT, Ramon Pérez.

El sorteig d'entrades de teatre per veure el musical Cabaret, va donar pas al sopar còctel.

Agraïm l'assistència de tots els que van participar, tot desitjant que gaudissin de la trobada, i a tots els col·laboradors que van fer possible l'èxit de la vetllada.


Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar el análisis de la navegación de los usuarios y para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.
Puede obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, pulsando en más información
Acepto   Mas información..