Colegio Oficial de Geólogos
Es una institución sin finalidad lucrativa creada para la defensa y apoyo de los intereses de los Geólogos, es una corporación de Derecho Público, amparada por Ley y reconocida por el Estado, con personalidad jurídica propia y capacidad plena para el ejercicio de sus funciones y cumplimiento de sus fines.
Delegaciones
Contacto

Comissió de Geotèrmia del COLGEOCAT

Comissió de Geotèrmia del COLGEOCAT

Forma'n part.

L’any 2009 es va crear la Comissió de Geotèrmia del COLGEOCAT, amb l’objectiu principal de defensar el paper de la geologia i del geòleg en el camp de la Geotèrmia.

Des d’aleshores, la Comissió ha anat treballant i organitzant jornades formatives i divulgatives, que han comptat amb l’assistència de professionals de diferents disciplines i empreses del sector, així com de la mateixa Administració, que ens ha permès posar en relleu la importància del geòleg en aquest camp de treball.

A més a més, s’han mantingut contactes amb l’Administració per transmetre la rellevància del paper de la geologia dins l’energia geotèrmica.

Amb el propòsit de redefinir la dinàmica d’aquest grup de treball i traçar les següents línies d’actuació, el pròxim 30 de gener està convocada una reunió d’aquesta Comissió a les 18 h a la seu del COLGEOCAT.

Per aquest motiu, si estàs interessat/da, et convidem a assistir i formar-ne part. Tan sols has de confirmar la teva participació enviant un correu a info@colgeocat.org.

T’esperem.


Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar el análisis de la navegación de los usuarios y para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.
Puede obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, pulsando en más información
Acepto   Mas información..