Colegio Oficial de Geólogos
Es una institución sin finalidad lucrativa creada para la defensa y apoyo de los intereses de los Geólogos, es una corporación de Derecho Público, amparada por Ley y reconocida por el Estado, con personalidad jurídica propia y capacidad plena para el ejercicio de sus funciones y cumplimiento de sus fines.
Delegaciones
Contacto

6a TROBADA GEOLOSKETCHER

6a TROBADA GEOLOSKETCHER

Avenc Montserrat Ubach, diumenge 11 de març del 2018.

 

T’agrada la geologia o la natura en general? T’agrada dibuixar?

 

Diumenge 11 de març participa en la sisena trobada GeoloSketcher, a partir de les 11 h.

 

De la mà de la Comissió per a la Protecció de l’avenc Montserrat Ubach i l’Entorn els assistents podran dibuixar el paisatge geològic d’aquest racó d’Odèn (Solsonès), un conjunt de serres conglomeràtiques en el que destaquen relleus tant imponents com la paret vertical de la Roca de Canalda o estructures tectòniques tant vistoses com el doble encavalcament del Puig Subirà.

 

Un altre aspecte destacat és que sobre aquests conglomerats s’ha desenvolupat un carst notable que té com a expressió màxima l’avenc Montserrat Ubach, un dels més profunds del món en aquest tipus de roca.

 

L’entorn immediat al punt de trobada ofereix un paisatge obert d’àmplies panoràmiques. A una distància de 10 minuts caminant per un camí senyalitzat, s’arriba fins el mirador de l’avenc.

 

Es poden consultar tots els detalls al següent ENLLAÇ.

 

Assistència lliure i gratuïta.

 

(Font/Imatge: Geolo Sketchers Catalunya)


Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar el análisis de la navegación de los usuarios y para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.
Puede obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, pulsando en más información
Acepto   Mas información..